Skip to content
g1221

Even voorstellen.

Ik vind het moeilijk om een korte omschrijving van mijzelf te geven, dus ben ik te rade gegaan bij de mensen die mij al wat langer kennen. Uiteindelijk kwamen zij tot de volgende omschrijving:

“Hans is een pragmatisch, zeer breed geïnteresseerd, creatief, mensgericht persoon met een hoog analytisch vermogen en communicatief vaardig op alle niveaus in de maatschappij. Zijn brede interesse, kennis en ervaring in de verschillende sectoren binnen de techniek en daarbuiten, maakt hem tot een echte generalist met veel inzicht. Hierdoor weet hij vaak met creatieve oplossingen te komen bij het oplossen van een (complex) probleem. Hij wil graag één van de radertjes zijn die de machine draaiend houdt”.

Ik werd best een beetje verlegen van deze omschrijving, dus ik laat graag aan u om te oordelen of deze typering klopt.

Na mijn studie Chemische technologie, differentiatie Procestechnologie, ben ik werkzaam geweest in verschillende functies en sectoren binnen de techniek. Ik was binnen de procestechniek o.a. werkzaam als procesoperator in de voedingsmiddelenindustrie, procesengineer in een printplatenfabriek, shiftmanager bij een BRZO-bedrijf en als commissioning engineer bij de bouw en opstart van een tarwe-zetmeelfabriek in Xuzhou (China). Verder was ik als hoofd bedrijfsbureau werkzaam bij een in technisch onderhoud en chemisch en mechanisch reinigen gespecialiseerd bedrijf.

Naast mijn interesse in de techniek ontwikkelde zich, mede door de vele managementcursussen die ik volgde en de boeken die ik hierover las, gaandeweg ook de interesse voor organisatiestructuren en arbeidsrelaties. Dit heeft mij ertoe gebracht om met de opleiding Arbeids- en Organisatiepsychologie te starten.